Sound the bugle now, play it just for me
As the seasons change, remember how I used to be
Now I can't go on, I can't even start
I've got nothing left, just an empty heart..

joo elikkä tässä osa bryan adamsin kappaleesta "sound the bugle now". Tykkään ihan älyttömästi kappaleista jotka soivat elokuvissa ja tv-sarjoissa. Ja muutenkin olen enemmän näihin "rauhallisiin" kipaleisiin suuntautuvaa tyyppiä.

Harmittaa usein, kun jonkun hyvän kappaleen löydän, niin kuuntelen sen oikeastaan samantien ihan puhki. Uudestaan ja uudestaan.. (vannon tosin aina että tähän en kyllästy, mutta kuinkas käykään..) Mulla pitäis varmaan olla 50 kappalesta yhtä aikaa kuunneltavana niin en kyllästyisi niin nopeesti.

Oikeastaan tämä adamsin kipales on kuunneltu aikaa sitten puhki mutta nyt kun minulla ei oikeastaan ole mitään kappaleita kuunneltavana, etsin vanhoja joita löytyy sieltä täältä koneeni syövereistä.

________

Ja nyt sitte ihan toinen asia :)

A.T. Murustella eli Muru. Otin kuvan ratsastustuntini jälkeen :) Murulla riitti energiaa.

Laitto toi ratsastuksen opettaja mukavan viestin ja tuli vaa enemmän mieli päästä taas hevosen selkään. Mullahan on ollu ny semmonen puolentoista vuoden pituinen tauko tosta ratsastamisesta ja hevosista yleensä. Sain nyt kuitenki itteni liikkeeseen tos tammikuus ja kävin peräti kahdella tunnilla ja tallillaki tuli oltua koko päivä. Kivasti piristi taas tätä arkee.

Nyt sitte tarkotuksena hypätä taas hepoisen selkään :) jtn niin ihanaa tekemistä lomalla.