Mooi! Opettaja vaati tekemään arvostelun jostain elokuvasta, joten lisään sen nyt tännekkin :D Ei oo mikään paras muttatuota.. pakko se on tänne laittaa, kestäkää siis.

Paljastaa hieman yksityiskohtia elokuvasta 8) älä siis lue jos haluat elokuvan katsoa.

"Dear John" elokuvan on käsikirjoittanut Jamie Linden ja ohjannut Lasse Hallström. Elokuva on vuonna 2010 valmistunut yhdysvaltalainen sota-aiheinen romanttinen draama. Filmi on sovitus Nicholas Sparksin romaanista.
Elokuvan alussa toinen päähenkilöistä, Savannah (Amanda Seyfried), on kaveriporukassa rannalla sillalla. Kun yksi hänen ystävistään hyppää sillan reunalle istumaan samalla vahingossa tiputtaessa Savannahin laukun veteen, elokuvan toinen päähenkilö, John (Channing Tatum), on ilmestynyt paikalle ja hyppää sillalta veteen hakemaan laukkua. Tämän jälkeen he alkavat tutustua toisiinsa. He rakastuvat. John on lomalla armeijasta mutta joutuu palaamaan rintamalle. Pari kirjoittelee toisilleen kirjeitä joissa kertovat päivien tapahtumista. Kun John viimein tulee kotiin ja armeija olisi ohi hänen osaltaan, hän päättää lähteä takaisin. Pari kirjoittelee jälleen kirjeitä, mutta sitten tulee aika jolloin John ei saa kirjeitä kuukausiin. Kun kirje viimein tulee, Savannah kirjoittaa jotain odottamatonta.
Itse tykkään elokuvasta. En voisi kuvitella elokuvaan muita näyttelijöitä ja kohtaukset on tehty hyvin. Elokuva ei ole parhaimmasta päästä mitä olen nähnyt mutta pistää miettimään asioita. En hirveästi tykkää elokuvan lopetuksesta mutta kaikki ei aina voi päättyä parhaimmalla tavalla. Haikein terveisin on katsomisen arvoinen elokuva!

Siinä se oli. Saa kelvata opettajalle ^^

-fer à cheval / minna-